Over Glascentrale Roden

GlasCentrale Roden is een jong, ambitieus en goed georganiseerd bedrijf met een no-nonsense cultuur. Daarmee bedoelen we: wat we beloven, doen we. Ons team bestaat uit 12 tot 15 ervaren specialisten die dagelijks projecten uitvoeren voor verschillende overheidsinstellingen, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren. Van glasschade tot glazen gevel, van glas in lood tot serre, van balustrade tot een glazen kunstwerk, wij maken het met glas.

Accent op kwaliteit

Glascentrale Roden levert kwaliteit. Kwaliteit betekent dat wij, maar ook u tevreden bent met het opgeleverde werk Kwaliteit betekent ook dat er nooit concessies worden gedaan waarbij bijvoorbeeld de veiligheid in het geding komt. Constructietekeningen worden met aandacht gemaakt, er worden kloppende berekeningen opgesteld, het werk wordt met aandacht uitgevoerdĀ en volgens afspraak opgeleverd. Die verantwoordelijkheid is ons toevertrouwd.

Groothandel

Ons magazijn aan de Nijverheidsweg 2 te Roden bevat niet alleen de meest gangbare typen float- en veiligheidsglas, maar ook een ruime hoeveelheidĀ beglazingsmaterialen en accessoires. Zo liggen er bijvoorbeeld altijd meer dan 70 soorten glaslatten in de rekken en vindt u verschillende soorten kit, stelblokjes, celband en meer. Alles om uw probleem op te lossen of om u uw werkzaamheden snel weer te laten hervatten.

Servicegerichte medewerkers met ervaring en vakkennis

We maken dingen graag transparant voor u, we laten graag onze ervaring spreken. De vele glasschades die we dagelijks herstellen, de speciale projecten die we uitvoeren met glas, de materie heeft voor ons geen geheimen meer. We houden van ons vak en helpen of adviseren u graag!

Milieu

We gaan iedere dag om met glas, kitten en dergelijke en beseffen ons dat we daarmee ook een verantwoordelijkheid hebben naar het milieu. Hier houden we rekening mee door het afval goed te scheiden en waar mogelijk duurzaam te werken. Met de installatie van isolatieglas dragen we allemaal bij aan het milieu doordat we minder energie verbruiken, dat is dan ook goed voor ons arbeidsethos.

bussen-glascentrale-roden

Glascentrale Roden

  • Jong, ambitieus en goed georganiseerd
  • Projecten voor overheidsinstellingen, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren
  • Van glasschade tot glazen gevel, spiegel tot serre, van glaslatten tot een glazen kunstwerk, we leveren kwaliteit.
  • Er worden nooit concessies aan veiligheid gedaan om bijvoorbeeld geld of tijd te besparen
  • Groot assortiment met de meeste soorten float- en isolatieglas op voorraad

over-glascentrale-roden-1
over-glascentrale-roden-2

Glashard de beste & goedkoopste.

Levering + plaatsing Eigen werkplaats Gecertificeerd
Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies
2017 - Glascentrale Roden BV