Glazen wanden, glaswanden

De bekendste vorm van een glazen wand vinden we in de douche. Ook hier houdt het feit dat de douchewand transparant is de grootte van de ruimte intact. Daarnaast dient een wand natuurlijk om het (spat)water tegen te houden. Een douchewand is relatief makkelijk schoon te houden, zeker een variant met een coating. Bijna alle glazen wanden en zeker douchewanden zijn gemaakt van hardglas, veiligheidsglas. Wanneer het breekt valt het in duizenden niet-scherpe delen uiteen zodat u zich er niet aan kan verwonden. Hardglas is veel sterker dan normaal glas.

Glazen wanden kunnen van vloer tot plafond worden geplaatst en zijn een zeer aantrekkelijke manier om een ruimte te verdelen. Er zijn nogal wat voordelen te noemen:
– Glazen wanden houden het gevoel van ruimte in takt omdat ze lichtdoorlatend zijn
– Zo goed als onderhoudsvrij en met een doekje snel en makkelijk schoon te houden
– Glazen wanden kunnen in verband met privacy ook gedeeltelijk mat worden gemaakt
– In de glaswanden kunnen deuren worden geplaatst met scharnieren, schuifmechaniek

Glazen wanden kunnen worden geplaatst in uw huis, pand of bedrijf.

Levering

Bij Glascentrale Roden kunt u naast het laten snijden van de wand ook kiezen om het geheel netjes te laten plaatsen en afwerken.

Bewerkingen

Naast de douchewand levert Glascentrale Roden ook hardglazen scheidingswanden en zijn ze te leveren in verschillende grootten, dikten en zijn talloze bewerkingen als slijpen, boren, fresen, waterjetten of UV verlijmen mogelijk.

prijs opaanvraag

Glazen badwanden


prijs opaanvraag

Glazen douchewanden


prijs opaanvraag

Glazen kantoorwand, glaswand


prijs opaanvraag

Glazen werkbladen, aanrechtbladen en achterwanden


prijs opaanvraag

Schuifwanden