enkel-glas-spiegels-glascentraleroden
vanafGratis vanaf€21,50
badkamerspiegel-glascentraleroden_s05badkamerspiegel-glascentralerodenspiegel_op_maat-glascentralerodenspiegelwand-glascentraleroden_s02spiegelwand-glascentraleroden_s03spiegelwand-glascentraleroden

Spiegels op maat

Gratis

U kunt dit glas niet alleen op maat bestellen en afhalen, maar Glascentrale Roden plaatst dit ook vakkundig bij u op locatie. Vraag daarvoor een offerte aan.

Beknopte specificaties

  • Spiegels op maat
  • Talloze verschillende soorten en dikten, van blank tot brons
  • Talloze bewerkingen als boren en slijpen zijn mogelijk
  • Spiegels voor in uw badkamer, slaapkamer, huiskamer
  • Specialist voor het maken en plaatsen van spiegelwanden

slijpen
Uitgebreide omschrijving

  • Prijzen excl. BTW
  • Incl. verwijderingsbijdrage
  • Incl. energiebijdrage
SKU: 7436944633647 Categorieën: , Tag:

Productbeschrijving

Wanneer we op de achterkant van gewoon glas een zilverlaag aanbrengen zal deze gaan spiegelen, en hebben we een spiegel gecreeërd. Spiegels zijn in ons dagelijks leven niet meer weg te denken, we kennen ze van klein en simpel tot groot met prachtig versierde lijsten in klassieke stijl. Spiegels hebben niet alleen een ‘menselijke’ functie (hoe zie ik eruit), maar ze worden ook toegepast bij bijvoorbeeld beveiliging. We kennen allemaal de bolle spiegels in de hoeken van winkels. Ook de douane gebruikt spiegels om de onderkant van auto’s makkelijk te kunnen inspecteren. Dat in spiegelreflex camera’s een spiegel wordt gebruikt is ook duidelijk. In uw huis zullen we spiegels het snelst tegenkomen in de badkamer, gang of misschien wel in uw huiskamer.

Spiegels op maat in eigen werkplaats

Glascentrale Roden snijdt uw spiegels op maat in de eigen werkplaats. Er kan geboord, gezandstraald en geslepen worden om aan al uw creativiteit uiting te geven. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Specialist op het gebied van spiegelwanden (Tip!)

Glascentrale Roden is specialist op het gebied van spiegelwanden die veel in bijvoorbeeld dans- ballet- of sportzalen worden gebruikt. Het netjes en vlak plaatsen van verschillende spiegels naast elkaar zodat een strakke wand met natuurlijke reflectie wordt gecreeërd is een echt ambacht. Vraag ernaar bij onze medewerkers! Glascentrale Roden werkt voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe, maar we doen opdrachten door geheel Nederland.

Gerelateerde producten

vanafGratis

Voorzetramen

Bekijk alle ,
vanafGratis vanaf€15

Floatglas blank

Bekijk alle ,
vanafGratis vanaf€19,64

Figuurglas

Bekijk alle ,
vanafGratis vanaf€32

Gelaagd glas (veiligheidsglas)

Bekijk alle ,