glas-laten-plaatsen
prijs opaanvraag
glasinlood_isolatieglas-455x267hardglazen-wand_RijksUniversiteitGroningen-455x267isolatieglas-doorn-glascentrale-roden3Glasinlood_G_GlascentraleRoden-455x267douchewand3-455x267glazen_keukenwand4_GlascentraleRoden-455x267

Glas laten plaatsen

Glascentrale Roden voert projecten uit in Noord en Midden Nederland uit voor:

  • Particulieren
  • Gemeenten, gemeentelijke instellingen, ziekenhuizen, bedrijven
  • Wij plaatsen van HR++ isolatieglas tot enkel glas tot badkamerwand, van schuifloket of glazen balie tot glazen gevel, van glazen vloer tot glas in lood.
  • Wij werken alleen met professionals met jarenlange ervaring.
  • Altijd een groot assortiment op voorraad.

Productbeschrijving

Of u ons nou belt voor de 24 uurs glasschade-service of omdat u een partner zoekt die met u meedenkt over een mooie glasconstructie aan uw gevel; Glascentrale Roden heeft de ervaring en de skills om projecten met glans op te leveren.

Glazen badkamerwanden, glazen vloeren, glazen balies of schuifloketten, glazen kunstwerken, ons portfolio liegt er niet om. We voeren projecten uit voor particulieren, gemeenten, – instellingen en provincies, ziekenhuizen, bedrijven en particulieren in Noord en Midden Nederland, die ons zullen omschrijven als een uiterst professionele partner waarbij de kwaliteit voorop staat.

Als specialisten van glas snappen we dat het milieu ons kan maken en breken. Goede afvalscheiding en naleving van de richtlijnen is daarom voor onze professionals een logische zaak.